SHENDETI DHE TRAJTIMI I TRUPIT

Turizmi i shëndetit eshte një lloj turizmi i ri për Shqipërinë, por Tirana është metropol dhe ofron shumë zgjedhje sptalesh apo klinikash të specializuara. Ndërsa jeni vizitor në Tiranë, mund të keni nevojë për shërbim mjekësor ose thjesht  për më shumë relax, spa apo trajtime bukurie.

Ne kemi menduar për turistët edhe në këtë drejtim. Nese ndodh ndonjë problem shëndetësor, këtu do të gjeni spitalet kryesore dhe klinikat dentare dhe klinika të tjera në Tiranë. Kështu ju do rikuperoni forcat tuaja dhe të vazhdoni të shijoni qëndrimin në qytetin tonë. 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies