28/04/2024 – 28/04/2024

Liqeni

27/04/2024 – 27/04/2024

Bulevardi i ri

26/04/2024 – 26/04/2024

Sheshi Italia

26/04/2024 – 28/04/2024

Rr. Kavajes, Tirane

18/04/2024 – 20/04/2024

Tirane

12/04/2024 – 05/05/2024

Buron Kaceli

Tirana

11/04/2024 – 19/04/2024

Teatri i Operas dhe Baletit

07/04/2024 – 09/04/2024

05/04/2024 – 06/04/2024

Italia Square

05/04/2024 – 07/04/2024

Bulevardi Deshmoret e Kombit

Subscribe to our Newsletter!