Mon Cheri

 • Mon Cheri “E bërë për t’u shijuar”.

  Vetë fjala Mon Cheri në frengjisht, transmeton pozitivitet, dashuri, harmoni dhe këto vlera kërkon të promovoj te klientët e tij ky dyqan kafeje. Çdo kush do të gjej një atmosferë miqësore që i bën klientët dhe sigurisht punonjësit të ndihen si në shtëpinë e tyre.

  Dekori i këtij dyqani kafeje është modern dhe i përzier pak me gjëra të vjetra, të frymëzuara nga kafenetë franceze. Veç kafes dhe pijeve te tjera te ngrohta, shërben edhe ëmbëlsira dhe ushqim të shpejtë për mëngjes.

  Rruga “Kavajës”, Pallati Nr. 3

  https://moncheri.al/

  contact@visit-tirana.com

  6.00AM- 22.00PM

  Subscribe to our Newsletter!