Tirana Tech Open

𝐓𝐢𝐫𝐚𝐧𝐚 𝐓𝐞𝐜𝐡 𝐎𝐩𝐞𝐧 – 𝟑-𝐫𝐝 𝐄𝐝 𝐌𝐚𝐲 𝟐𝟎𝟐𝟒

Ejani dhe vizitoni Piramidën e Tiranës në maj kur po zhvillohet Tirana Tech Open.

Piramida e Tiranës është kthyer në një qendër teknologjike që nga restaurimi i saj i fundit.

Pyramid of Tirana

22/05/2024 – 23/05/2024

10:00

Subscribe to our Newsletter!