November19 Exhibition, at Galeria FAB

Nëntori19, ekspozita e artistëve që e kthyen këtë aktivitet në një traditë. Hapet ekspozita Nëntor19, me pjesëmarrjen e artistëve të vjetër dhe të rinj, ekspozitë kjo vjetore që prezanton veprat e artistëve të gjeneratave të ndryshme.
6 nëntor 2016, ora 18:00, Galeria FAB

Nëntori19, ekspozita e artistëve që e kthyen këtë aktivitet në një traditë. Hapet ekspozita Nëntor19, me pjesëmarrjen e artistëve të vjetër dhe të rinj, ekspozitë kjo vjetore që prezanton veprat e artistëve të gjeneratave të ndryshme.
6 nëntor 2016, ora 18:00, Galeria FAB

We use cookies for a number of reasons, such as keeping Visit Tirana reliable and secure, personalizing content and ads, providing social media features and analyzing how our Sites are used

Accept Cookies