Tirana Photo Festival 2022-5th Edition

    Edicioni i pestë i Tirana Photo Festival vjen me disa risi këtë vit. 3 konkurse fotografi dhe video:

  1. Konkursin me foto teke (Tema: Rinia Shqiptare) Nga ky konkurs do të zgjidhen 3 fitues
  2. Konkursin me video (Tema: Shqipëria e Gjelbër). Nga ky konkurs do të zgjidhet 1 fitues
  3. Konkursi me projekte fotografike “photo series” (Tema: Shqipëria në fokus)

Fituesit do të përzgjidhen nga juria dhe do të njoftohen në ceremoninë e ndarjes së çmimeve më 9 shtator 2022, te Galeria e Artit Tiranë. Për ju që dëshironi të zgjeroni njohuritë tuaj në fushën e fotografisë, këtë vit kemi hapur workshop-e fotografie me 3 lektorë të ndryshëm.

Kurset do të zhvillohen gjatë ditëve të festivalit në Shtator.

Festival dates 9-23 September 2022 Location: Tirana Art Gallery, Rr. Kavajes

We use cookies for a number of reasons, such as keeping Visit Tirana reliable and secure, personalizing content and ads, providing social media features and analyzing how our Sites are used

Accept Cookies