Kosova 14 Showcase

 

Me rastin e përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës, Tulla - Culture Center në bashkëpunim me Ambasadën e Kosovës organizon në Tiranë Javën e Kulturës Bashkëkohore të Kosovës - KS #14 Showcase nga data 14 deri 20 shkurt 2022.

Programi do të paraqes Kinematografinë, Teatrin, Muzikën dhe Artin Vizual të Kosovës.

Ky program realizohet me mbështetjen e institucioneve Kosovare dhe Shqiptare: Bashkinë e Tiranës, Komunën e Prishtinës, Qendrën Kinematografike të Kosovës, Teatrin Kombëtar të Kosovës dhe Ministrinë e Kulturës së Kosovës.

We use cookies for a number of reasons, such as keeping Visit Tirana reliable and secure, personalizing content and ads, providing social media features and analyzing how our Sites are used

Accept Cookies