Tirana Photo Festival 2021

    Tirana Photo Festival 2021, events in October in Tirana, photography exhibition in Tirana

Tirana Photo Festival vjen në edicionin e katërt me shumë supriza, çmime e risi.

Eventi më i vecantë dhe më popullor i fotografisë, nis me konkurset fotografike që zhvillohen nga 1 Qershor deri 1 Shtator 2021.

Juria mblidhet dhe zgjedh 100 fotot me te bukura për ekspozitën që do shfaqet një javë në Muzeun Historik Kombëtar.

Java e Festivalit nuk është thjesht ekspozitë, por kurse fotografie, workshope fotografie, forume etj

#TiranaPhotoFestival2021

Tirana Photo Festival organizohet nga DMO Albania & Visit Tirana.

Mbështet nga Ministria e Kulturës dhe Bashkia Tiranë.

Sponsor i workshop-eve: Arena Center

8-15 October 2021

Location: National Historical Musuem

Free entrance!

We use cookies for a number of reasons, such as keeping Visit Tirana reliable and secure, personalizing content and ads, providing social media features and analyzing how our Sites are used

Accept Cookies