Visit Tirana -e përditësuar, interaktive dhe e lexueshme

Përdorni platformën VisitTrana shumë efikase për grupet tuaja të synuara në turizëm dhe udhëtime të korporatave dhe përfitoni nga fuqia e mediave tona dixhitale. Rrjeti dixhital i informacionit të VisitTirana përfshin uebfaqe www.visit-tirana.com dhe buletinet e Visit Tirana (41 numra deri tani) http://www.visit-tirana.com/sq/buletin, dhe kanalet e mediave sociale Instagram 15,2K, Facebook 18.5 K Twitter 8,1K. Vendosni mesazhin tuaj në platformën më të përshtatshme për produktin tuaj dhe përfitoni nga sinergjitë ndër-mediatike të krijuara përmes artikujve dhe eventeve tona. Ne ju garantojmë një afinitet më të lartë të grupit të synuar te turisteve vendas dhe te huaj . Opsionet e reklamimit të personalizuara dhe konceptet individuale sigurojnë që fondet tuaja të shpenzohen për efekt maksimal
Shihni cmimet e reklamimit në faqen tonë dhe në gazetën elektronike! Shkarko ketu!
Punoni me ne

Bëhu kontribues!


Dini të shkruani bukur?
E njihni Tiranësn mirë, ose njihni vende në Tiranë që do t’ja rekomandonit dikujt për ta vizituar? Ne ju ftojmë të shkruani artikuj për Visit-Tirana.com dhe ta ndani me botën. Duke kontribuar me shkrimet tuaj, artikuj tuaj do të lexohen nga mijëra njerëz që janë të interesuar për të vizituar Tiranën ose dhe ata që jetojnë në Tiranë. Na tregoni mbi fushën e interesit tuaj ku doni të shkruani si dhe gjuhën që doni të shkruani, dhe nëse është e mundur të na dërgoni dhe ndonjë link të shkrimeve tuaja të mëparshme. Stafi i VisitTirana ka të drejtë të redaktoj dhe përmirësoj artikullin sipas politikës sonë editoriale.

 Kontribues te Visit Tirana


Jeni fotografë apo Video Editor?
Jeni të mirëpritur të na kontaktoni duke plotësuar formularin e mëposhtëm për të na propozuar fotot apo videot tuaja të Tiranës. Duke na etiketuar në foto në rrjetet tona sociale ( Facebook dhe ( Instagram) fotot tuaja mund të bëhen pjesë e galerisë tonë.


Keni një ide si ta promovoni qytetin e Tiranës?
Nëse mendoni se keni një ide apo propozim interesant dhe doni të bashkëpunoni me ne, kontaktoni me stafin tonë.


VisitTirana një derë e hapur për të blogerat e rinj të apasionuar pas udhëtimeve


Ju lutemi regjistrohuni këtu dhe plotësoni të dhënat tuaj si kontribues!

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies