Visit Tirana -e përditësuar, interaktive dhe e lexueshme

Përdorni platformën VisitTrana shumë efikase për grupet tuaja të synuara në turizëm dhe udhëtime të korporatave dhe përfitoni nga fuqia e mediave tona dixhitale. Rrjeti dixhital i informacionit të VisitTirana përfshin uebfaqe www.visit-tirana.com dhe buletinet e Visit Tirana (41 numra deri tani) http://www.visit-tirana.com/sq/buletin, dhe kanalet e mediave sociale Twitter -7.6K, Facebook 18.5 K; Instagram 13K. Vendosni mesazhin tuaj në platformën më të përshtatshme për produktin tuaj dhe përfitoni nga sinergjitë ndër-mediatike të krijuara përmes artikujve dhe eventeve tona. Ne ju garantojmë një afinitet më të lartë të grupit të synuar te turisteve vendas dhe te huaj . Opsionet e reklamimit të personalizuara dhe konceptet individuale sigurojnë që fondet tuaja të shpenzohen për efekt maksimal
Shihni cmimet e reklamimit në faqen tonë dhe në gazetën elektronike! Shkarko ketu!
VISIT TIRANA ÇMIMI/MUAJ 6 MUAJ 1 VIT
Listim i plote si me linqe dhe detaje te biznesit, harte slideshow N/A N/A 390€
Reklame ne faqet e nen kategorise 50€ 200 € 450€
Blog /newsletter (artikull i dedikuar) 300x100 N/A 100€
Reklame ne homepage djathtas N/A 450 € 1,000 €
Reklame ne homepage qender 100 € 2,200€ 4,200 €
Instagram posts/story and facebook (3 post, stories/ month) 40€ 280 € 550 €
Sponsor strategjik ( slider + ad ne faqe +Tweet + facebook) asocim me emrin VisitTIrana N/A N/A 5-10,000 €Punoni me ne

Që nga viti 2014 Vizita në Tiranë filloi të promovojë Kryeqytetin e Shqipërisë, në dy gjuhë dhe të ftojë turistët të vizitojnë qytetin, të njohin traditat, vlerat dhe të organizojnë udhëtime dhe turne përreth. Platforma jonë rritet nga viti në vit dhe sot Vizita e Tiranës mbetet i vetmi portal i turizmit i dedikuar plotësisht Tiranës, me informacione nga A deri në Z për qytetin, gjithashtu shumë i perditesuar, duke i dhënë lexuesve jo vetem informacione per turizmin ne Tirane por edhe rekomandime, ture, tendenca, ngjarje dhe lajme çdo ditë, çdo muaj, çdo vit. Ne ftojmë të gjithë kontribuesit që duan të shkruajnë për Tiranën, gjithashtu guidat dhe operatorët turistikë që duan të promovojnë turnet e tyre dhe të angazhojnë komunitetet, të punojnë me ne, të jenë pjesë e promovimit të qytetit tonë dhe të rritin fitimet e komunitetit të Tiranës në një mënyrë të qëndrueshme .