Tirana udhetim me traget

  • te vish ne Tirane me traget
  • me Traget ne Tirane
  • ne Tirane me traget

Janë disa linja me traget nga qytetet Italiane drejt portit të Durrësit, Shëngjinit dhe Vlorës. 

Nga Korfuzi vijnë dhjetra tragete në ditë drejt Sarandës vecanërisht në kohën e verës. 

Udhëtimet me traget janë dhe udhëtimi më i lirë për në jug të Shqipërisë nga Europa Perëndimore.  

TAGS: Si te vish ne Tirane me traget, Me traget ne Tirane, udhetim me traget ne Tirane, Planifiko Viziten ne Tirane

 Contact

Porti i Durresit

Porti i Vlores

Porti i Sarandes

Website

www.ioniancruises.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies