Tirana me makinë

  • Te vish tirane me makine
  • Me makine ne Tirane, Shqiperi
  • Tirane, Shqiperi, me makine

Udhëtimi me makinë në Shqipëri tani është opsion i mirë për të eksploruar vendin, pasi rrugët janë përmisësuar ndjeshëm. I vetmi problem mund të jenë radhët e gjata në pikat kufitare dhe shpesh burokracia. Kryesisht pikat kufitare me Greqinë përjetojnë radhë të gjata në kohë festash apo gjatë sezoneve turistike. Pikat e Kapshticës dhe Kakavijës janë të hapura 24 orë. Qafe Botë afër Konispolit dhe Tre urat afër Përmetit janë hapur deri ne 22.00

Nga Maqedonia, Qafe Thanë janë pikat kryesore kufitare, ndërsa pika e Tushemishtit është më e qetë. Së bashku me vendkalimin kufitar Bllacë afër Peshkipisë ato janë të hapura deri ne 22.00. Gorica që kalon pranë Liqenit të Prespës është e hapur deri ne 19.00

Nga Kosova, mund të kaloni më shpejt nga Qafë Morina dhe Qafë Prush. Ndërsa nga Mali i Zi mund të kaloni nga Hani i Hotit dhe Muriqani. 

TAGS: Si te vish ne Tirane me makine, Me makine ne Tirane, udhetim me makine ne Tirane, Planifiko Viziten ne Tirane

Tirana me makinë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies