Linja e autobuzave Tirane

  • Te vish tirane me Autobus
  • me Autobus, ne Tirane, Shqiperi

Ju mund të vini me autobus nga vendet fqinje: Kosova, Mali i Zi, Maqedonia apo Greqia. Cdo qytet i Shqipërisë ka gjithashtu një autobus direkt për në Tiranë, kryeqytetin e vendit.

Pavarësisht mbipopullimit të autobusave ndërqytetas, Tirana ndoshta është i vetmi kryeqytet pa terminal Autobusi. Autobusët i zbresin qytetarët në pika të ndryshme të qytetit. Ndoshta do t'ju duhet një taksi pas udhëtimit me autobus për t'ju cuar në qendër.

 

Timetable of Interurban bus for south and North TerminalTerminali Provizor i Autobuzave Ndërkombetarë dhe Kosovës

Timetable of Interurban bus for south and North TerminalTerminali i Autobuzave Ndërqytetase 1 ZONA JUG

Timetable of Interurban bus for south and North TerminalTerminal i Autobuzave Nderqytetas Zona Jug-Lindje

Timetable of Interurban bus for south and North TerminalOrari i Autobusave te Veriut

TAGS: Si te vish ne Tirane me autobus, Me autobus ne Tirane, udhetim me autobus ne Tirane, Planifiko Viziten ne Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies