Hotel The Rooms Tirana

  • the room hotel ne Tirane
  • hotel The rooms ne Tirane
  • hotel The rooms ne Tirane, Shqiperi
  • Akomodim ne the rooms Hotel ne Tirane

Hoteli The Rooms ekskluzivisht me 4 yje eshte hoteli me i ri dhe me vendodhjen me prestigjoze ne Tirane. Afersia me parkun, liqenin dhe me vendin ku ai eshte i vendosur, brenda Qendres Wellness Nobis, kontribojne per ti dhene Hotelit "THE ROOMS" nje shkelqim ekskluziv. Hoteli ndodhet ne rrugen Sami Frasheri, nje rruge e njohur si e vrullshme, gjithashtu edhe per prezencen ne kete rruge te Qenderes Wellnes, me e madhja dhe me e rendesishmja ne qytet.

I njejti shkelqim mund te gjendet gjithashtu edhe ne SUITEN ELEGANCE e pajisur me vaske banje ne dhome, si dhe me ballkonin qe sheh direkt nga mbulesa jeshile e pishines gjysem-olimpike, ose ne SUITEN BUSINESS e pajisur me nje iMAC i nevojshem per biznesin tuaj. Projektuar nga arkitekti Alessandro Dolci, Hotel THE ROOMS me 4 yje, ofron te gjithe komfortin, i nevojshem per nje qendrim te kendshem.

Ju do te keni mundesine per te gezuar atmosfere magjike e Dépendance, Apartamenta me kuzhine ne formulen Residence. Keto apartamente, plotesishte te areduar me stili Italian, jane ideuar per rehati dhe privatesine e klientit.

TAGS: The Rooms Hotel ne Tirane, Hotel The Rooms ne Tirane, Hotele ne Tirane, Tirana Hotele, Tirana Hotel, Planifiko Viziten ne Tirane, Hotele ne Tirane, Tirana Hotele, Tirana Hotel, Planifiko Viziten ne Tirane, Hotele ne Tirane, Boutique hotel Tirana, Hotelet me te mire ne Tirane, Dhoma Hoteli ne Tirane, Hotele ne qender te Tiranes, Hotele Luksoze ne Tirane, akomodim ne Tirane, Hoteli me i mire ne Tirane, Dhoma hoteli ne qender te Tiranes, hotel ekonomik ne Tirane, Dhoma hoteli ne Afer qenders se Tiranes

Adresa:

Rr. Deshmoret e 4 Shkurtit, 56

Kompleksi “NOBIS” 1019 Tirane

Email

contact@visit-tirana.com