Metro Hotel Tirana

  • Hotel Metro ne Tirane, hotelet me te mira ne Tirane, hotele per takime biznesi ne Tirane, Hotele ne Tirane Shqiperi
  • Hotel Metro ne Tirane, hotelet me te mira ne Tirane, hotele per takime biznesi ne Tirane, Hotele ne Tirane Shqiperi
  • Hotel Metro ne Tirane, hotelet me te mira ne Tirane, hotele per takime biznesi ne Tirane, Hotele ne Tirane Shqiperi
  • Hotel Metro ne Tirane, hotelet me te mira ne Tirane, hotele per takime biznesi ne Tirane, Hotele ne Tirane Shqiperi
  • Hotel Metro ne Tirane, hotelet me te mira ne Tirane, hotele per takime biznesi ne Tirane, Hotele ne Tirane Shqiperi
  • Hotel Metro ne Tirane, hotelet me te mira ne Tirane, hotele per takime biznesi ne Tirane, Hotele ne Tirane Shqiperi

Hotel Metro, është hoteli më i ri në Tiranë, një vendi ideal për udhëtimin tuaj. Modern, i rehatshëm, i dizenjuar bukur. Ndodhet në zemër të kryeqytetit, në zonën e famshme të Bllokut.  Nga pozicioni mjaft i privilegjuar, çdo biznes, galeri arti, aktivitete kulturore,  sociale, dyqane dhe çdo atraksion i rendësishëm i qytetit, ndodhet vetem pak metra larg. Stafi professional dhe entuziast i hotelit tonë është i përkushtuar për t’u dhënë klientëve një eksperiencë të paharrueshme në Tiranë.

TAGS:

Adresa: Rruga Nikolla Tupe (Nd7, H3, K1,) Tiranë

Tel: 04 453 3353

Web: http://metrohoteltirana.al/

Email: info@metrohoteltirana.al

Facebook

Instagram