Gloria Boutique Hotel

  • Hotel Gloria Tirane Shqiperi

Hotel Restaurant Butik Gloria ndodhet prane qendres se Tiranes, kryeqytetin te Shqiperise.Dhomat kanë dizajn unik duke u dhene relaks dhe qetesi. Mobiljet dhe krevati jane te teknologjis se fundit duke ju ofruar përvojen me te mire te gjumit. TV Plazma, Ajer te kondicionuar, kasaforte, tel  dhe shumë shërbime të tjera ne dhome. 

Informacion:  contact@visit-tirana.com