Tirana International Hotel

  • Tirana international Hotel
  • Akomodim ne Tirana International Hotel
  • Tirana international hotel ne Shqiperi

Tirana Internacional Hotel & Conference Centre është Hoteli dhe Qendra e Konferencave” e vetme, më e madhe dhe më prestigjoze në Shqipëri, i pozicionuar në Sheshin Qëndror të Tiranës.

Hotel me 4 yje qe ofron luks dhe sherbim te personalizuar te cilesise me te larte. Akomodimi në një nga 170 Dhomat dhe Suitat e Hotelit është një eksperiencë unike, me një pamje të mrekullueshme mbi qendrën e Tiranës.

Kapaciteti i madh akomodues, prej 360 shtretër dhe dhoma të një standarti të lartë, bën të mundur cmimet më ekonomike për grupe të mëdha biznesi apo turistësh, grupe me buxhet të ulët apo individë.

Pozicioni unik i Tirana Internacional Hotel në Qendër të kryeqytetit shqiptar, u jep dhomave të tij një vlerë të jashtëzakonshme. Hoteli ka 15 salla konferencash me kapacitet deri në 500 pjesëmarrës

TAGS: Hotel Tirana International në Tiranë, Hotel Tirana International, Hotele në Tiranë, Hotel Tirana, Hotel Tiranë, Planifikoni qëndrimin tuaj në Tiranë, hotel modern Tirana, Hotelet më të mira të Tiranës, hotel me 4 yje në Tiranë, hotele, hotele pranë Qendrës së Tiranës, Hotele luksoze në Tiranë,

Adresa:

Sheshi Skenderbej

Email

contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies