Hotel Elysee

  • Hotelet ne Tirane Elysee

Nëse jeni duke kërkuar për një kohë të mrekullueshme, në një nga zonat turistike më prestigjioze dhe më emocionuese të qytetit ju e  keni gjetur atë! Hotel Elysee ka një reputacion të shkëlqyer për rehati, luks, pastërti, dhe shërbimi

Informacione: contact@visit-tirana.com