Hotel Monarc Tirana

  • Hotel Monarc ne Tirane
  • Monarc Hotel ne Tirane, Shqiperi
  • Hotele ne Tirane, Monarc Hotel
  • Akomodim ne Monarc Hotel Tirane

Ndodhet në kryqëzimin e rruges G W Bush me bulevardin Zhan D'Ark. Monarc hotel është sinonim i sofistikimit, elegancës dhe luksit.

Eshtë dizenjuar per t'u ndjerë më shumë si në një rezidencë moderne private sesa si një hotel. Monarc krenohet me nivelin e sherbimit dhe vemendjen ndaj detajeve.

Afër qendrës së Tiranës, është i pershtatshem per udhetaret e biznesit. Eshte nderthurja e modernes me urbanen, teknologjia e fundit e nderthurur me sherbimet e ngrohta te personalizuara qe e bejne nje nga hotelet me bashkëkohore në Tiranë.

TAGS: Monarc Hotel ne Tirane, Hotel Monarc ne Tirane, Hotele ne Tirane, Tirana Hotele, Tirana Hotel, Planifiko Viziten ne Tirane, hotel modern Tiranë, Hotelet më të mira të Tiranës, hotele të lira në Tiranë, zbritje hotelesh, hotele pranë Qendrës së Tiranës, Hotele luksoze në Tiranë,

Address:

Rr. George W. Bush Road and Blvd. Zhan d’Ark Tirana, Albania

Email

contact@visit-tirana.com