Hotel Dinasty Tirana

  • Hotel Dinasty ne Tirane
  • Hotel Dinasty ne Tirane, Shqiperi
  • Akomodim ne hotel Dinasty ne Tirane
  • Planifiko qendrimin ne Dinasty Hotel ne Tirane

Ndërtesë klasike me 7 kate, që mrekullon gjithkend me pamjen pompoze por që ofron rehatine e deshiruar. Hoteli ofron menu cilesore, dhoma reklaksuese dhe mjedise te tjera si salle konferencash apo taverne.

Strategjikisht i vendosur në zemër të qytetit në zonat kryesore: 5 minuta me këmbë nga Parku Kombëtar, duke shijuar ajrin e pastër dhe natyrën e gjelbërt më të bukur të Tiranës. 7 minuta me këmbe nga “Zona e Bllokut ” duke shijuar zonën më gjallëruese dhe më të vlerësuar të Tiranës. Akomodim me një rehati të pakrahasueshme në 28 dhoma të arreduara bukur dhe suita luksoze me hapësirë, drita dhe ngjyra të ngrohta, 16 prej tyre me ballkon duke i siguruar klientët qetësinë dhe relaksin që ata dëshirojnë.

TAGS: Dinasty Hotel ne Tirane, Hotel Dinasty ne Tirane, Boutique hotel Tirana, Hotelet me te mire ne Tirane, Hotele te Lire ne Tirane, Dhoma Hoteli ne Tirane, Hotele ne qender te Tiranes, Hotele Luksoze ne Tirane, Suita hoteli ne Tirane, dhoma Hoteli te Lira ne Tirane, akomodim ne Tirane, Hoteli me i mire ne Tirane, Dhoma hoteli ne qender te Tiranes, hotel ekonomik ne Tirane

Adresa:

Rruga: " e Kosovareve ", Nr. 31, H.1, Kodi Postar 1019, Tirane

Email

contact@visit-tirana.com