Dajti Tower Belvedere Hotel

Nëse doni të keni pamjet më të mira nga qyteti i Tiranës, atëherë zgjedhja e duhur është Hoteli Dajti Tower Belvedere. Hoteli ndodhet në një zonë turistike të Parkut Kombëtar të Malit të Dajtit.

Përveç panoramës fantastike që ofron ky hotel, ju do të keni mundësinë të qëndroni në dhomat moderne dhe komode të hotelit. Kompleksi është një paketë e plot me kënaqësi, ku një pije në barin rrotullues dhe një drekë e mirë në restorantin e hotelit do t’ju mbush me kënaqësi dhe do t’ju bëj që të ktheheni sërish. Hotel Belvedere ka 24 dhoma të arreduar këndshëm dhe 3 salla konferencash të pajisura me të gjitha pajisjet që duhen për një konferencë.

TAGS: Dajti Tower Belvedere Hotel ne Tirane, Hotel Dajti Tower Belvedere ne Tirane, Hotele ne Tirane, Tirana Hotele, Tirana Hotel, Planifiko Viziten ne Tirane, Hotele ne Tirane, Tirana Hotele, Tirana Hotel, Planifiko Viziten ne Tirane, Hotele ne Tirane, Boutique hotel Tirana, Hotelet me te mire ne Tirane, Dhoma Hoteli ne Tirane, Hotele ne qender te Tiranes, Hotele Luksoze ne Tirane, akomodim ne Tirane, Hoteli me i mire ne Tirane, Dhoma hoteli ne qender te Tiranes, hotel ekonomik ne Tirane, Dhoma hoteli jashte Tiranes

Adresa:

Linzë, Tiranë

Tel:

+355 69 60 84 599

Website

http://dajtiekspres.com/

Facebook Dajti Ekspress

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies