Hotel Theranda ne Tirane

  • Hotele ne Tirane
  • Tirane, Shqiperi, Hotel Theranda
  • hotel Theranda, Hotele ne Tirane
  • hotel Theranda ne Tirane, Shqiperi
  • Tirane, Shqiperi, hotel Theranda

Theranda Tiranë është një hotel elegant në një pozicion qendror, vetëm pak minuta larg zonës së bllokut qendrës argëtuese të Tiranës, kryeqytetit shqiptar, por i izoluar nga zhurmat e tij.

Dhomat dhe banjot janë moderne, të stiluara në menyrë individuale dhe ofrojnë të gjitha kushtet e një superior. Hoteli ofron Wi-Fi internet, parkim privat, makina me qera dhe shërbim lavanderie. Mëngjesi bufe shërbehet në një bar elegant, ndërsa në ditet me diell mund të shijohet në mënyrë të mrekullueshme në kopshtin tonë të bukur.

TAGS: Theranda Hotel ne Tirane, Hotel Theranda ne Tirane, Hotele ne Tirane, Tirana Hotele, Tirana Hotel, Planifiko Viziten ne Tirane, Hotele ne Tirane, Boutique hotel Tirana, Hotelet me te mire ne Tirane, Dhoma Hoteli ne Tirane, Hotele ne qender te Tiranes, Hotele Luksoze ne Tirane, akomodim ne Tirane, Hoteli me i mire ne Tirane, Dhoma hoteli ne qender te Tiranes, hotel ekonomik ne Tirane, Dhoma hoteli ne Zonen e Bllokut

Adresa

Rr. Andon Zako Cajupi, Villa 6 & 7 Tiranë, Shqipëri

Email

reservations@therandahotel.com

Tel

+355 42 273766/689

Fax

+355 42 273689