Hostel Propaganda

  • hostele ne Tirane
  • Hosteli Propaganda ne Tirane
  • Propaganda hostel ne Tirane, Shqiperi
  • akomodim ne hostel Propaganda

Ky hostel ndodhet në zemër të Tiranës, vetëm 10 minuta larg qendrës kryesore dhe shumë afër stacioneve të autobusit. Atraksionet kryesore ë Tiranës janë vetëm pak minuta larg.

Nëse do qëndroni në këtë hostel, do të shihni në pak kohë çdo gjë të bukur që ofron Tirana, duke e bërë qëndrimin tuaj në qytet të këndshem. Ky hostel është i dekoruar dhe mobiluar sipas stilit të viteve 60-70 dhe ka një histori për të treguar, por brenda tij, e tashmja dhe e ardhmja ju presin.

TAGS: Propaganda Hostel ne Tirane, Hostel Propaganda ne Tirane, Hostels ne Tirane, Tirana Hostele, Tirana Hostel, Planifiko Viziten ne Tirane

Adresa:

Rruga Pjeter Bogdani

Tirane 1001 Shqipëri