Zig Zag Hostel Tirana

  • Zig Zag Hostel Tirana
  • Zig zag hostel Tirane Shqiperi
  • Akomodim ne Zig zag Hostel Tirana

Ne hostelin Zig Zag, turistët me buxhet të ulët mund të shijojnë një shtrat të rehatshëm, dush, dhe një mjedis shumë mikpritës. Zona rreth hostelit është shumë e sigurt. Në këtë hostel do gjeni një kopësht të këndshëm dhe verandë, ku mund të takoni njerëz nga e gjithë bota, të pini dicka apo të shijoni atmosferën miqësore që krijohet. 

Zig Zag, ka fituar një reputacion të mirë për pozicionin ku ndodhet, në qender të qytetit. Ndodhet shumë pranë destinacioneve kryesore turistike të qytetit, dhe mes rrugëve të populluara e të ndricuara. Eshte prane Sheshit Skenderbej, por dhe zonës së Bllokut. 

Hosteli ndodhet pranë shkollës Pjetër Budi, dhe Gjykatës së Tiranës. Hosteli ka 3 dhoma dhe 20 shtretër. Dhomat janë moderne dhe tradicionale.

 

TAGS: Zig Zag Hostel ne Tirane, Hostel Zig Zag ne Tirane, Hostels ne Tirane, Tirana Hostele, Tirana Hostel, Planifiko Viziten ne Tirane

Adresa:

Myslym Shyri, Nikolla Lena 100, Tirane

Email

contact@visit-tirana.com