Tirana Backpacker Hostel

  • Tirana Backpacker Hostel
  • Backpacker Hostel Tirana, Albania

Hosteli Tirana Backpacker ndodhet në një vilë të bukur 100 vjecare të stilit italian.  Në zonën me ngjyra të Tiranës, prapa Kishës Katolike dhe Xhamisë te Rruga e Kavajës, ky hostel pozicionohet në fillim të rrugës Rruga e Bogdanëve 3.

Hosteli ka 8 dhoma me 6 shtretër dhe 2 dhoma dopje. Cdo kat ka tre dushe të përbashkëta dhe tre tualete të përbashkëta. Mjediset janë të pastra, ka carcafë, ajër të kondicionuar, internet free, mëngjesi i përfshirë ka kasfortë dhe stafi ju jep gjithë informacionin që ju duhet për të udhëtuar në Tiranë dhe në Shqipëri. 

Poshtë shkallëve ka një dhomë ndenjeje të madhe, me shumë libra interesantë, me internet free, me shumë instrumenta dhe kuzhinë e pajisur me gjithë pajisjet. Ka një kopësht të madh dhe verandë të këndshme. Mund të merrni me qera bicikleta dhe të eksploroni qytetin apo malet pas Tiranës me një nga guidat e këtij hosteli. 

TAGS: Tirana Backpacker Hostel, Backpacker Hostel ne Tirane, Hostel Backpacker ne Tirane, Hostele ne Tirane, Tirana Hostele, Tirana Hostel, Planifiko Viziten ne Tirane

Adresa:

Rruga Kavajes, Rruga e Bogdaneve 3, Tirane

Address:

Rruga Kavajes, Rruga e Bogdaneve 3, Tirana, Tirana, Albania

Email

contact@visit-tirana.com