Hostel Milingona

  • Milingona hostel ne Tirane
  • Milingona Hostel Tirane, Shqiperi
  • Akomodim ne Milingona hostel ne Tirane
  • Hostel ne Tirane, Milingona ne Tirane

Hostel Milingona është një hostel i këndshëm i menaxhuar nga një ekip mikpritësish shqiptarë. Mëngjesi është gjithnjë i përfshirë dhe ka kafe, buke, recel, gjalp, si në kohët e dikurshme. Hosteli ndodhet prapa Ministrisë së Jashtme, jo larg qendrës së qytetit. Gjithashtu ka supermarket pranë. Ka pranë, vetem pak sekonda larg, një restorant të lirë që shërben gjithë llojet e ushqimeve tipike shqiptare. Eshtë vend i sigurt për të parkuar brenda bicikletën apo motorcikletën e vet. 

Hosteli ka dy pjesë, një pjesë e përbashkët ku mund të uleni të konsumoni kafe, ose taraca jashtë ku gjithashtu është mjedis i përbashkët dhe mund te pini duhan, dhe dhomat të cilat janë të gjitha ku ndalohet duhani. 

 

TAGS: Milingona Hostel ne Tirane, Hostel Milingona ne Tirane, Hostels ne Tirane, Tirana Hostele, Tirana Hostel, Planifiko Viziten ne Tirane

Adresa:

Rruga Riza Cerova,

197/2, Tiranë, prapa Ministrisë së Jashtme

Email

contact@visit-tirana.com