Shpi Al

  • Shpi al, Apartamente ne Tirane

Shpi. al është platforma online më e besueshme në Shqipëri që ofron informacione të detajuara mbi tregun imobiliar, mbi agjensi imobiliare, kompani ndërtimi dhe shërbime në këtë fushë. Ofertat më të fundit dhe më konkuruese në treg paraqiten në këtë platformë me një përshkrim të detajuar dhe imazhe shoqëruese për të gjithë ata që po kërkojnë të blejnë apo marrin me qera një apartament, vilë, apo shtëpi pushimi. Platforma ofron informacione mbi kompani ndërtimi apo agjensi imobiliare që operojnë aktualisht në tregun shqiptar.
E gjithë kjo gamë e gjerë informacionesh ofrohet falas për të gjithë lexuesit e Shpi.al, në internet. Ju mund t’i aksesoni këto informacione nga telefoni juaj duke shkarkuar aplikacionet e Shpi.al për iOS dhe Android në Google Play. 

TAGS: Shpi Al ne Tirane, Tirana Real Estate ne Tirane, Shpi Al ne Tirane, Apartamente me qera ne Tirane, Tirana apartamente, Tirana apartament, Shtepi me qera ne Tirane, Planifiko Viziten ne Tirane

Email

contact@visit-tirana.com