RE-MAX Albania

  • Apartamente ne Tirane
  • RE-MAX Albania
  • RE-MAX ne Tirane
  • Apartamente ne Tirane, RE-MAX

E krijuar në 1973, RE/MAX ka fituar reputacion si një ndër kompanitë më të mëdha në botë për pasuritë e patundshme, me rreth 100 000 asistentë shitjeje në 100 vende.

Sot është një ndër brandet më të njohura në Europë dhe në botë.

RE-MAX Albania nisi aktivitetin në Shqipëri në 2013 me qëllimin për të ndërtuar një rrjet më cilësor të zyrave të pasurive të patundshme në Shqipëri, përmes të cilave njerëzit mund të sheshin, të blejnë apo të marrin me qera pronën e tyre ideale. 

Shërbimi është i nivelit të lartë nga stafi i RE/MAX. Kompania ka zyra në Tiranë dhe Durrës.

TAGS: RE-MAX Albania, Tirana Real Estate ne Tirane, RE-MAX Albania ne Tirane, Apartamente ne Tirane, Tirana apartamente, Apartamente me qera ne Tirane, Tirana apartament, Planifiko Viziten ne Tirane

Adresa 

Zyra në Tiranë e Durrës 

Zyra rajonale +355 4 222 2105

Website:

http://www.remax-albania.com/

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies