Century 21 Albania

  • Century 21 Albania
  • Apartamente ne Tirane, Country 21 Albania

CENTURY 21 është krijuar në 1971 kur agjentët e pasurive të patundshme Art Bartlett dhe Marsh Fisher hapën zyrën e parë në Orange, Kaliforni, SHBA.

Century 21 në Tiranë është pjesë e kësaj korporate të madhe amerikane. Ka zyrat e saj në gjithë Shqipërinë dhe ka qenë e suksesshme vitet e fundit. 

TAGS: Century 21 Albania, Century 21 ne Tirane, Real Estate ne Tirane, Apartamente ne Tirane, Tirana apartamente, Tirana apartament, Planifiko Viziten ne Tirane

Adresa:

Rruga Donika Kastrioti,

Vila 9/1, Tiranë

Email

contact@visit-tirana.com

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies