Tirana Real Estate

  • Tirana Real Estate
  • Apartamente ne Tirane, Tirana real estate
  • Apartamente ne Tirane, Tirana real estate

Tirana Real Estate punon me profesionalizem në fushën e shërbimeve të pasurive të patundshme. Duke patur në staf inxhinierë ndërtimi, vlerësues të pasurive të paluajtshme, arkitektë dhe avokatë kjo kompani ofron shërbime në: shitje, qera, blerje dhe vlerësimin e gjithë aseteve të patundshme, por dhe dizenjim, arredim, ndertim arkitekturor, dhe asistence ligjore.

TAGS: Tirana Real Estate ne Tirane, Hostel Real Estate ne Tirane, Apartamente ne Tirane, Tirana apartamente, Tirana apartament, Planifiko Viziten ne Tirane

Adresa:

Rruga Sami Frasheri, zona Bllok. Tirane Albania

Email

contact@visit-tirana.com