10 fotot më të mira të #TiranaAutumn2021

VisitTirana organizoi konkursin e 20-të në Instagram, konkursi me foto nga vjeshta në Tiranë me hashtag #TiranaAutumn2021. Mbi 200 foto u postuan me këtë hashtag gjatë 3 muajve, nga 1 Shtatori deri në 30 Nëntor 2021.

Fotot ishin fantastike, tregonin ngjyrat e vjeshtës kudo në Tiranë, në parqe, male, liqene dhe fshatra. Pjesëmarrësit e konkursit ishin fotograf të rinj dhe profesionist shumë prej tyre janë ndjekës dhe pjesëmarrës në të gjitha konkurset tona.

Ne kemi zgjedhur 10 fotot më të mira të këtij konkursi:

Arjan Carja

TiranaAutumn2021

Sabian Hasani

TiranaAutumn2021

Eriseld Myrto

TiranaAutumn2021

Margarita Micani

TiranaAutumn2021

Rozana Xhaferaj

TiranaAutumn2021

Eva Hamitaj

TiranaAutumn2021

Fiorela

TiranaAutumn2021

Eriana Hasanaliaj

TiranaAutumn2021

Luljeta Mustafaj

TiranaAutumn2021

Jusra Ruko

TiranaAutumn2021

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies