Posta Shqiptare me një muze

Historia gati 110 vjeçare e shtetit shqiptar rrëfyer përmes pullave postare, të ekspozuara në këtë hapësirë të dedikuar Filatelisë dhe objekteve autentike të Postës Shqiptare. Muzeu ndodhet pas godinës në Postën Qendrore pranë rr. Mysylym Shyri.

Albanian Postal History Museum

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies