Panairi Kombëtar i Librit 2021

 Panairi i Librit pas mungesës së vitit të kaluar, nën masa të mbrojtes ndaj Covid-19 u zhvillua për 5 ditët nga 17-21 Nëntor në hollin e madh të Pallatit të Kongreseve. Me një kapacitet të reduktuar, rreth 95 shtëpive botuese nga Shqipëria e bota morën pjesë në këtë panair.

Një eveniment që iu kishte munguar mijëra lexuesëve dhe sigurisht botuesëve.

Book Fair Tirana

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies