Atmosfera e Festave të Nëntorit në Tiranë

I madh e i vogël festoi Ditën e Flamurit të veshur me ngjyrat dhe veshje tradicionale shëtitën nëpër Tiranë duke valëvitur flamurin Kuq e Zi.

Festat e Nentorit ne Tirane 2021

Kryeqyteti ishte i dekoruar me flamurin kombëtar kudo, vetë qytetarët e Tiranës në shenjë nderimi vendosën flamurin nëpër ballkonet e shtëpisë.

Nuk munguan aktivitetet për këto ditë të vecanta, ceremony zyrtare, aktivitete të ndryshme për fëmijë e të rritur gjallëruan Tiranën.

Shih galerinë më poshtë!

Festat e Nentorit ne Tirane 2021

Festat e Nentorit ne Tirane 2021

Festat e Nentorit ne Tirane 2021

Festat e Nentorit ne Tirane 2021

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies