Panairi “ Shijo produktet lokale të Tiranës”

Për 3 ditë radhazi në qendër të Tiranës, në sheshin “Skënderbej” u zhvillua Panairi me produktet lokale të Tiranës.

Një larmishmëri ngjyrash, aromash e shijesh të prezantuara me stenda që sillnin fshatin në qytet. Fruta, perime , produkte të blegtorisë si dhe prodhime artizanale zbarkuan  në sheshin “Skënderbej”. Një mënyrë e mirë për të promovuar dhe ndihmuar bizneset e komuniteteve lokale të Tiranës.

Tirana Marathon Winners 2021

Të shumtë ishin qytetarët që mbushën çantat e pazarit me produktet bio. Ndërsa të huajt shprehnin admirimin për krijimet artizanale dhe i morën si suvenir nga Tirana.

Tirana Marathon Winners 2021

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies