Tirana Kryeqyteti Rinor Europian 2022

Në Nëntor të 2019-ës, Tirana u shpall kryeqyteti i Rinisë Europiane për vitin 2022. Çfarë do të thotë ky çmim? Puna e palodhshme disamujore e Kongresit Rinor Shqiptar u shpërblyen me këtë vlerësim të madh. Gjatë gjithë vitit 2022 në Tiranë do të ketë qindra aktivitete të fushave të ndryshme për të rinjtë. Programi Activ∞ Youth foksuohet në nevojat e të rinjëve sot dhe për të ardhmen.

Tirana Kryeqyteti Rinor Europian 2022

Rinia është një nga pasuritë më të dashura të qytetit dhe vendit tonë, duke pasur një nga popullsitë më të reja në Evropë, është e qartë dhe e pashmangshme që forca lëvizëse më e spikatur që shtyn Tiranën dhe Shqipërinë drejt një të ardhme të prosperuar dhe të qëndrueshme brenda BE-së është rinia e saj energjike dhe aspiruese, duke bashkuar energjitë dhe duke punuar së bashku.

 

Programi me 8 tema të ndryshme inkurajon aktivizmin pozitiv duke i ndërthurur këto tema në projekte dhe aktivitete të ndryshme. 8 pikat e programit janë: Rinia krijon ekonomi kreative dhe novative, Rinia krijon kulturë, Rinia zhvillon kapacitete, Rinia aktive, Rinia e diversitetit, Rinia janë Europianët, Rinia për Ekologjinë, Rinia për Hapësirat publike.

Edhe TI mund të bëhesh pjesë integrale e këtij qëllimi të përbashkët duke mbështetur këtë program dhe aktivitetet e tij.

 

Më shumë informacione: www.tiranaeyc2022.al

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies