10 fotot më të mira të #TiranaSpring2021

VisitTirana organizoi konkursin e 19-të në Instagram, konkursi me foto nga Pranvera në Tiranë me hashtag #TiranaSpring2021. Mbi 500 foto u postuan me këtë hashtag gjatë 3 muajve, nga 1 Marsi deri në 31 Maj 2021.

Fotot ishin fantastike, tregonin shpërthimin e pranveres kudo në Tiranë, në parqe, male, liqene dhe fshatra. Pjesëmarrësit e konkursit ishin fotograf të rinj dhe profesionist shumë prej tyre janë ndjekës dhe pjesëmarrës në të gjitha konkurset tona.

Ne kemi zgjedhur 10 fotot më të mira të këtij konkursi:

Perëndimi-pamje me dron të lumit Lana me pemët e gjelbëruara

Autor: Pixelsbyab

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ᴀ.ʙ. (@pixelsbyab)

Skanderbeg square reflection

Author: Marsel_shots

 
 
 
View this post on Instagram

Kanioni i Shumokut ne Farke

Author: Jar_Islamaj

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Visit Tirana (@visit_tirana)

Pranverë në sheshin e lagjes së Xhamllikut

Autor: F.s.h_26

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by F.S.H_26 (@f.s.h_26)

Shpërthimet e para të pranverës në Liqenin Artificial të Tiranës

Autor: Rozana Xhaferaj

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Visit Tirana (@visit_tirana)

Parku i madh i lulëzuar

Autor: Luljeta Mustafaj

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Visit Tirana (@visit_tirana)

Jeta rurale e Baldushkut në pranverë

Autor: Valter Zhara

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Visit Tirana (@visit_tirana)

Perëndim pranveror në rrugën e Durrësit

Autor: phomadic

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Phomadic (@phomadic)

Pedonalja në pranverë

Autor: claudiasobjective

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ClaudiasObjective (@claudiasobjective)

Kanioni i Bovillës me prurjet pranverore

Autor: Fajton_lika

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Visit Tirana (@visit_tirana)

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies