Vaksinimi masiv në Shqipëri para se të filloj sezoni turistik

Situata e Coronavirusit në Shqipëri po vjen drejt lehtësimit dhe ndihemi optimist për hapjen e sezonit turistik. Rreth 517 000 vaksinime janë kryer deri më tani në Shqipëri. Janë kryer vaksinimet tek të moshuarit dhe personat e rrezikuar. Pritet që këtë muaj të vaksinohen personat që punojnë në fushën e turizmit, personeli i hoteleve, bareve, restoranteve, tur operatorët, agjensitë turistikë në mënyrë që të filloj sezoni turistik.

Vaksinimi ne Shqiperi Coronavirusi

Masat e sigurisë vazhdojnë të jenë të njëjta: mbajtja e maskës në vendet publike, distancimi fizik dhe kujdesi ndaj higjenës.

Orari i lëvizjes është nga ora 06:00 e mëngjesit deri në 10:00 të darkës. Baret, restorantet, dyqanet janë të hapura gjatë këtij orari.

Informacione të tjera mbi COVID-19 dhe vaksinimin i gjeni në këtë link.

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies