Fituesit e konkursit të fotografisë #TiranaWinter2021

Visit Tirana organizoi konkursin e 18-të të konkursit të fotografisë me hashtag #TiranaWinter2021.

Më shumë se 500 foto u postuan gjatë 3 muajve nga 1 dhjetori 2020 deri në 28 shkurt 2021.

Foto të larmishme të dimrit rreth e qark Tiranës. Nga ditët me shi, dhe ditët me diell dhe të ftohta ishin këto fotot që përcillnin atmosferën e dimrit në Tiranë. Ndërsa data 14 shkurt, dita kur ra borë në Tiranë pas 3 vjetësh, bëri që njerëzit të dilnin nëpër Tiranë dhe të shkrepnin foto pafund, të cilat dhe i postuan me hashtagun e konkursit tonë.

Këto janë 3 fotot më të mira të konkursit, të cilat do jenë pjesë e ekspozitës së madhe të Tirana Photo Festival 2021.

Arend Rrada

Ardis Hasa

Luljeta Mustafaj

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies