Fituesit e konkursit të fotografisë #TiranaAutumn2020

Visit Tirana organizoi konkursin e 17-të të konkursit të fotografisë me hashtag #TiranaAutumn2020.

Më shumë se 400 foto u postuan gjatë 3 muajve nga 1 Shtatori deri në 30 Nëntor 2020.

Foto të larmishme të vjeshtës rreth e qark Tiranës. Ngjyra të arta, të kuqërremta zbukuronin akoma më shumë Tiranë. Fotografë amator dhe profesionist postuan fotot e tyre në Instagram duke përdorur hashtagun e konkursit.

TiranaAutumn2020

3 fotot më të mira arritën të bëheshin pjese e të konkurronin në festivalin e madh të Tirana Photo Festival 2020.

 

1. Rozana Xhaferaj

TiranaAutumn2020

2. Armida Plumbi

 

3. Hysen Xhebexhiu

TiranaAutumn2020

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies