Fituesit e konkursit #TiranaSummer2020

Visit Tirana organizoi konkursin e 16-të sezonal të fotografisë në Instagram me hashtag #TiranaSummer2021.

Rreth 400 foto u postuan nga pjesëmarrës të ndryshëm përgjatë 3 muajve, nga 1 qershori deri në 31 gusht 2020.

Fotografë amator dhe profesionist postuan fotot në Instagram duke përdorur hashtagun e konkursit tonë.

TiranaSummer2020

3 fotot më të mira arritën të bëheshin pjese e të konkurronin në festivalin e madh të Tirana Photo Festival 2020.

  1. Oltjana Tagani
  2. Xhulio Hoxha
  3. Rozana Xhaferaj

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies