Fituesit e #TiranaSpring2020

Visit Tirana organizoi konkursin e 15 në media sociale në Instagram me hashtagun #TiranaSpring2020 Më shumë se 700 foto u postuan gjatë 3 muajve, nga 1 Marsi, në 31 May 2020. Edhe pse periudhë e pazakonte gjatë COVID19 ku njerëzit ishin të izoluar, sërish mundën që të bënin foto në ato pak orë të lejuara për pazarin e përditshëm.

Në maj kur kufizimet e lirisë u hoqën dhe njërëzit mund të dilnin, shumë fotografë, aventurierë eksploruan Tiranën dhe na sollën foto të mrekullueshme
Ne zgjodhëm 10 foto, dhe i publikuam per gjithë ndjekësit tanë, të cilët me votat e tyre zgjodhën 3 fituese

Vendi i parë 'Dita e veres' @adjol_sini

Parku Rinia in Tirana

Vendi  i dytë 'Piramida' @pixelsbyab

Parku Rinia in Tirana

Vendi  i tretë 'Shetitje ne karantine' @arend_r

Parku Rinia in Tirana

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies