Fituesit e #TiranaWinter2020

#TiranaWinter2020 ishte konkursi i 14-të sezonal i mediave sociale i organizuar nga Visit Tirana. Konkursi u zhvillua nga 1 Nëntori 2019 deri më 29 Shkurt 2020. Janë 771 foto të postuara për #TiranaWinter2020, që tregojnë sezonin e dimrit në Tiranë. Edhe pse nuk kishte dëborë në Tiranë këtë sezon, fotografitë përshkruanin atmosferën e vjeshtës së vonë, Vitin e Ri, Ditën e Shën Valentinit etj.

Fituesit e këtij konkursi fotografik ishin:

Çmimi i parë, Romina Livadhi.

what to do in April in Tirana

Ajo fitoi një pikturë të piktorit të famshëm Rakip Shabani me vlerë monetare 150 Euro. Ky çmim u ofrua nga Galeria 43, galeria më e re në Tiranë.

what to do in April in Tirana

Fituese e çmimit të dytë është Alma Mancaku me një foto nga Parku i Liqenit të Tiranës

what to do in April in Tirana

Dhe fituesi i çmimit të tretë ishte Erald Halili me një foto grup në malin e Dajtit.

what to do in April in Tirana

Të dy fituesit e çmimit të dytë dhe të tretë fituan mundësinë për të përdorur falas biçikletat elektrike nga LikSad e-Bike për 24 orë.

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies