Fjalori i gjuhës shqipe- instalacioni më i ri në sheshin Skënderbej në Tiranë

Në kuadër të mbylljes së programit “Tetori i Librit” Ministria e Kulturës ka vendosur një instalacion libri në sheshin “Skënderbej”, në Tiranë. Instalacioni është “Fjalori i Gjuhës Shqipe”, botim i Akademisë së Shkencave dhe Institutit të Gjuhës dhe Letërsisë.

Instalacioni i fjalorit te gjuhes shqipe ne sheshin skenderbej

Por ai fjalor është edhe funksional. Përmes një monitori, bashkëlidhur me të, mund të kërkoni kuptimin e cilësdo fjalë të fjalorit.

Një mesazh për të njohur dhe dashur gjuhën tonë!

Instalacioni i fjalorit te gjuhes shqipe ne sheshin skenderbej

Instalacioni ka tërhequr vëmendjen e kalimtarëve të cilët nuk kanë ngurruar të bëjnë foto.

Instalacioni i fjalorit te gjuhes shqipe ne sheshin skenderbej

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies