Festa e Fërgesës mbahet në ambientet e Kalasë së Tiranës

Festa e Fërgesës rikthehet për vitin e dytë radhazi, kësaj here në mjediset e Kalasë së Tiranës. Festa dedikuar gatimit tradicional të Tiranës mblodhi disa nga restorantet më të mira tradicionale të Tiranës, të cilët u bënë pjesë me gatimet e tyre dhe demonstrimet drejtpërsëdrejti.

Fërgesa Fest dedicated to the traditional dish of Tirana

Të shumtë ishin pjesëmarrësit në këtë akvititet, qytetarët e Tiranës dhe vizitorët e huaj.

Fërgesa Fest dedicated to the traditional dish of Tirana

Aktiviteti nis paradite dhe vazhduan deri në mbrëmje vonë. Gjatë hapjes së aktivitetit ishte i pranishëm dhe Kryetari i Bashkisë, Z. Veliaj.

Fërgesa Fest dedicated to the traditional dish of Tirana

Cirku Kombëtar si dhe Ansambli i Tiranës i dhanë gjallëri më shumë aktivitetit, fëmijë e të rritur u argëtuan me këngë e me valle popullore.

Fërgesa Fest dedicated to the traditional dish of Tirana

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies