Karamele Zana- Nostalgji

Karamele Zana ishin karamelet e thjeshta që mund t’i gjeje kudo dikur. Karamelet e Zana u prodhuan fillimisht nga vreshta shqiptare në vitet 1980. Në atë kohë, ata ishin të mbështjella brenda me një letër të bardhë, ndërsa jashtë me letër të kuqe të tejdukshme. Karamelet mbijetuan dhe pas rënies së komunzimit pas viteve ‘90.

Për ata që kanë ende nostalgji për këto karamele, mund t’i gjeni dhe në Tiranë.

Ne i kemi provuar te Komiteti Kafe-Muze, por mund t’i gjeni dhe te Kalaja e Tiranës te Insifa Candy House.

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies