Projekti i ri për ndryshimin e Parkut Rinia-Ja si do të duket!

Bashkia e Tiranës ka publikuar projektin për transformimin e Parkut Rinia, me hapësira të dedikuara për të rritur dhe fëmijë.

Parku Rinia do te kete nje pamje te re

Vite më parë ky park ishte e mbushur me ndërtesa dhe i mungonte gjelbërimi, më pas Edi Rama kryebashkiak në atë kohë vendosi të lironte parkun duke e kthyer në një hapësirë të madhe të gjelbër.

Ndërsa sot ka filluar rikonstruksioni për një park më modern, me hapësirat e gjelbra dhe trotuare. Parku Rinia do të ketë tashmë hapësira të caktuara për aktivitete fizike dhe të përshtatshme dhe për fëmijët.

Parku Rinia do te kete nje pamje te re

Parku Rinia do te kete nje pamje te re

Parku Rinia do te kete nje pamje te re

Parku Rinia do te kete nje pamje te re

Parku Rinia do te kete nje pamje te re

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies