Zhvillohet për herë të dytë “Tirana Triathlon” në Farkë

Në Farkë u zhvillua për herë të dytë radhazi Tirana Triathlon, me pjesëmarrës nga Shqipëria dhe vende të tjera. Trialthon është një garë e vetme që zhvillohet në tre disiplina : not, çiklizëm dhe vrap.

Tirana Triathlon Race 2019

Në garë morën pjesë sportistë profesionistë dhe amatorë, por vendin e parë për femra e zuri Jelena Tomaseviç, kurse për meshkuj Strahinja Trakiç.

Tirana Triathlon Race 2019

“Tirana Triathlon” është edhe një mundësi e mirë promovimi e sporteve të ndryshme, aktivitetit fizik dhe promovimin e pikave turistike të kryeqytetit, si natyra fantastike e Liqenit të Farkës- tha Veliaj në fjalën e tij në hapjen e aktivitetit.

Tirana Triathlon Race 2019

Fituesit e Tirana Triathlon:

Për kategorinë meshkuj

1- Strahinja Trakic

2- Luka Cupic

3- Dusan Tomasevic

 

Tirana Triathlon Race 2019

Për kategorinë e femrave

1- Jelena Tomasevic

2- Zana Pavicevic

3- Meredith Himestra

 

Photo source: Bashkia Tirane, Tirana Triathlon

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies