Dita Botërorë e Lumturisë

Sot është Dita Ndërkombëtare e Lumturisë. Është një ditë që duhet t’i kujtojmë vetes të buzëqeshim më shumë dhe t’i gëzohemi. Kjo ditë rastis dhe me ekuinoksin pranveror, kur nata dhe dita kanë të njëjtën kohëzgjatje në të gjithë botën. Secili prej nesh ka arsye që te jetë i lumtur, një ndër arsyet e mëdha është se jemi qënie të lira humane që jetojmë në një planet që ngrohemi nga dielli dhe vazhdojmë procesin e jetës. Le të festojmë këtë ditë, për t’i kujtuar vetes dhuratën e ‘Nënës Natyrë’. Happiness Day in Tirana

Ekuinoxi pranveror shënon gjithashtu ndërrimin e stinëve nga Dimër në Pranverë, hemisfera veriore shtyhet drejt diellit, ditët bëhen më të gjata dhe netët më të shkurtra. Në këtë periudhë i gëzohemi ardhjes së pranverës dhe ditëv të ngrohta. Për miqtë që ndodhen në Hemisferën e jugut, atje shënohet ndryshimi i stinës në vjeshtë.

Të gjitha fotot janë autorësi e Visit Tirana.

Happiness Day in Tirana

Happiness Day in Tirana

Happiness Day in Tirana

Happiness Day in Tirana

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies