Shpallen fituesit e konkursit fotografik #TiranaWinter2019

Visit Tirana shpalli mbrëmjen e së mërkurës, në 13 Mars te Reja çmimet e konkursit #TiranaWinter2019. Eventi i ceremonisë u organizua nga DMO Albania.

Nga 1844 foto me hashtag #TiranaWinter2019 të postuara në Instagram nga periudha 1 Dhjetor 2018-28 Shkurt 2019 fillimisht u përzgjodhën 50 foto të cilat u shfaqën në video gjatë hapjes së ceremonisë. Nga 50 fotot, u zgjodhën 10 foto më të mirat, ku 6 prej tyre u vlerësuan me certifikata mirënjohje dhe 4 me çmime të mëdha fal sponsorave të konkursit.

Winners of #TiranaWinter2019 photo contest announced

Ky është konkursi i 9-të i organizuar nga Visit Tirana dhe DMO Albania. Të gjitha këto konkurse kanë si qëllim promovimin e Tiranës si destinacion turistik, ku mund të shijosh gjallërinë e kryeqytetit në çdo stinë, po ashtu dhe turizmin në natyrë, në Dajt, në Shëngjergj, Pëllumbas etj. Prej 3 vitesh Visit Tirana nëpërmjetë këtyre konkurseve fotografike ka inkurajuar dhe vlerësuar me çmime fotografë amator dhe profesionist. Suksesi i këtyre konkurseve janë komuniteti i madh që na rrethon dhe bëhet pjesë e këtyre aktiviteteve të Visit Tirana.

Winners of #TiranaWinter2019 photo contest announced

Me mbështetjen e sponosorave të këtij konkursi u vlerësuan 4 fituesit kryesorë si më poshtë:

Çmimi i parë: Erald Halili (foto me drone) nga Dajti. Fituesi i çmimit të parë do të ketë mundësinë e një nate akomodimi në hotelin më të ri dhe modern në Bllok, në Metro Hotel.

Winners of #TiranaWinter2019 photo contest announced

Çmimi i dytë: Anxhi Çeliku (Liqeni i Lepurit, Shëngjergj). Anxhi Çeliku fitoi një aparat fotografik të çastit të njohur si Instax Emotions ofruar nga Fuji Film Albania.

Winners of #TiranaWinter2019 photo contest announced

Çmimi i tretë: Dy janë fituesit e çmimit të tretë: Enea Mustafaraj (Atmosfera e Vitit të Ri) dhe Erisa Shaba (foto në dëborë nga Shkallët e Tujanit). Fituesit e çmimit të tretë do të shijojnë një drekë në restorantin Meksikan “Serendipity”.

Winners of #TiranaWinter2019 photo contest announced

Winners of #TiranaWinter2019 photo contest announced

6 fotot më të mira të cilat u vlerësuan me certifikata mirënjohje: Arjan Carja, Apostjon Thimjo, Drilon Neli, Mirjan Beca, Nertil Zhuri, Valter Zhara.

Winners of #TiranaWinter2019 photo contest announced

Buy Tirana Album

Buy Tirana Album online, visit Tirana
Daytrips in Tirana

Cave of Pellumbas tour in Tirana
Communist Architecture tour in Tirana
Old Villas tour in Tirana
Tirana - Dajti Mountain Cable Car
Editor's choice

Tours to Albania

Hotel Colosseo Tirana Albania

Dajti ekspres

Easy Rent a Car

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies